latest news on travel by TicketSeller.gr

Latest News

Δείτε τις τελευταίες προσφορές της Lufthansa – μόνο ένα κλικ μακριά σας!


Travelstaytion

Η καινούρια ιδέα που κάνει την επιλογή καταλύματος παιχνίδι και τις διακοπές σας μια εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας

Μπορεί η ιδέα μιας πλατφόρμας μέσω της οποίας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα διαμέρισμα ή μια κατοικία για τις διακοπές σας να μην σας είναι άγνωστη. Μπορεί να έχετε ενημερωθεί για αυτήν από κάποιον φίλο ή γνωστό, ακόμη να έχετε δοκιμάσει και εσείς οι ίδιοι αντίστοιχες υπηρεσίες. Μείνατε όμως απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που ακούσατε και ζήσατε ή έχετε ακόμη αμφιβολίες και ερωτηματικά;

Το Travelstaytion έρχεται για να δώσει τη λύση σε όσους θέλουν να ξεφύγουν στο επόμενο ταξίδι τους από την συνηθισμένη επιλογή ενός ξενοδοχείου, προτείνοντας άνετους χώρους διαμονής που καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσιτές τιμές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το 2012 έχει προσφέρει κατάλυμα σε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών, και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του δημιουργώντας επιπλέον εισόδημα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες!

Απόλυτος επαγγελματισμός:

Τα ακίνητα που θα ανακαλύψετε στο Travelstaytion έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια κατασκευής, άρτιας λειτουργίας εξοπλισμού και υψηλής αισθητικής, με την προϋπόθεση να βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων-προορισμών και να είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία διαμονής για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επιπλέον, τα διαμερίσματα και οι βίλες που βρίσκονται στη διάθεσή σας έχουν προετοιμαστεί έτσι ώστε να μην νιώσετε ποτέ το άβολο συναίσθημα ότι μοιράζεστε τον χώρο σας, ή ότι δανείζεστε προσωρινά το σπίτι ενός αγνώστου, αλλά να αισθάνεστε πραγματικά ότι το όμορφο αυτό κατάλυμα προορίζεται για εσάς και μόνο!

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε έναν χώρο που θα νιώσετε με την πρώτη γνωριμία σαν σπίτι σας

Από την πρώτη στιγμή της άφιξης μέχρι και την ώρα της αναχώρησής σας εξειδικευμένες εταιρείες διαχείρισης και ιδιοκτήτες αφιερωμένοι στο να σας προσφέρουν την ιδανική εμπειρία φιλοξενίας θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για κάθε αίτημα. Κοντά σας επίσης θα βρείτε όλο το 24ωρο και την δική μας ομάδα υποστήριξης που είναι εδώ για να λύσει κάθε σας απορία πριν και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πώς λειτουργεί;

Απλή και εντυπωσιακά ευχάριστη, σαν μια βόλτα στους 200 υπέροχους προορισμούς που προσφέρει η πλατφόρμα μας, η διαδικασία κράτησης είναι πιο απλή από όσο φαντάζεστε!

  • Εγγραφείτε στην πλατφόρμα εντελώς δωρεάν και κάντε το πρώτο βήμα προς τις διακοπές των ονείρων σας!
  • Περιηγηθείτε στις ιδιαίτερες προτάσεις διαμονής του Travelstaytion που πλέον ανέρχονται στις 25.000 σε όλο τον κόσμο!
  • Κλείστε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και όταν είσαστε έτοιμοι γι α την κράτηση, η πληρωμή θα γίνει εξίσου εύκολα μέσω του απόλυτα αξιόπιστου συστήματος μας, παραμένοντας πάντα 100% διασφαλισμένη μέχρι την ολοκλήρωση του check-in σας.
  • Αυτό ήταν όλο! Το μόνο που μένει είναι… να φτιάξετε βαλίτσες και να περάσετε αξέχαστα!

Μπείτε και εσείς στον κόσμο του Travelstaytion και απολαύστε πραγματικά τις επόμενες διακοπές σας επιλέγοντας για τη διαμονή σας έναν πανέμορφο χώρο σπιτικής άνεσης συνδυασμένης με επαγγελματικές υπηρεσίες περιποίησης και φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

Μία ανώτερη ταξιδιωτική εμπειρία σας περιμένει!

Advertisements
Share this Page:
Read More&source=ticketseller.gr" class="social-icon si-borderless si-linkedin" data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="LinkedIn" target="_blank">