4 εξυπνοί τρόποι για να περάσετε το χρόνο σας στο αεροδρόμιο

Συνήθως οι αναμονές πριν απο ενα ταξίδι ειναι βαρετές αλλα υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε ενω περιμένετε να ανοίξει η πύλη σας οπου θα κάνουν το ταξίδι να ξεκινήσει απο την αιθουσα αναμονής του αεροδρομίου.

1.Πάρτε πρόσβαση στο lounge area της αεροπορικής που πετάτε ακόμα και με απλό εισιτήριο

Τα σαλόνια προσφέρουν μια όαση ηρεμίας εν μέσω της πολυκοσμίας ενός αεροδρομίου και δεν είναι η αποκλειστική διατήρηση των ταξιδιωτών με premium εισιτήρια. Για μια εφάπαξ χρέωση € 20-40 μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση σε πολλά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πλησιέστερου αεροδρομίου σας για να μάθετε τι σας προσφέρει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση σε lounge με μειωμένη τιμή, κατεβάζοντας την εφαρμογή LoungeBuddy, η οποία σας επιτρέπει να περιηγείστε και να κάνετε κράτηση σε διαφορα lounge area ανα τον κόσμο την ημέρα ή μέχρι δύο μήνες εκ των προτέρων.

2. Αποφύγετε τις ουρές ασφάλειας

Οι  ταξιδιώτες  της οικονομικης θέσης μπορούν με μια μίνι αναβάθμιση  στο εισιτηρίο τους να εχουν προτεραιότητα σε γρήγορο check-in, οπου επιτρέπει  να παρακάμψετε τη μακρά αναμονή για ασφάλεια. Επειδή ποιος θέλει να ξεκινήσει τις διακοπές τους  σε μια ουρά;

3. Περιηγηθήτε άνετα στο παρκινγκ του αεροδρομίου

Έχετε χάσει ποτέ ώρες ψάχνοντας το αυτοκινητό σας στην ατελείωτη θάλασσα των αυτοκινήτων;

Η easyairpark καλύπτει όλες τις ανάγκες του ταξιδιώτη στο Ελ.Βενιζέλος, παρέχοντας υπηρεσίες όπως η οικονομική, ασφαλής, ποιοτική φύλαξη και φροντίδα του αυτοκινήτου του, την μεταφορά του, όπως επίσης και μεταφορά αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες valet parking κ.α.

Η easyairpark είναι ο νέος χώρος φύλαξης αυτοκινήτων για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, που θα κάνει το ταξίδι σας ευκολότερο. Εξυπηρετούμε πλήρως τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, προσφέροντας οικονομική, ασφαλή και ποιοτική φύλαξη του αυτοκινήτου σας και παράλληλα άρτια οργάνωση του ταξιδιού σας, με φροντίδα και υπηρεσίες που απλά … θα σας διευκολύνουν!


Advertisement

4. Διασκέδαστε κατα τη διαρκεια των καθυστερήσεων

Αντί να σας εκνευρίσει τυχόν καθυστέρηση της πτήσης σας, μπορείτε να απολαύσετε ενα πεντικιουρ ή μανικιουρ στα fairynails στο επίπεδο αναχωρησεων του Ελ. Βενιζελος ή να επισκεφθείτε το Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet οπου αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομιου!

Advertisements
Share this Post