Οι top τουριστικοί προορισμοί για το 2017

 

Travel destinations

Αβάνα, Κούβα

ticketseller.gr

 Η πρωτεύουσα προσφέρει ζωντανή αρχιτεκτονική και μια ματιά σε έναν από τους πιο προστατευμένους, αυθεντικούς πολιτισμούς του κόσμου. Η χώρα θα αλλάξει σημαντικά τα επόμενα χρόνια, έτσι οι ταξιδιώτες επωφελούνται από τις νέες εμπορικές πτήσεις από τα κράτη. Ανάμεσα στα αξιοθέατα της Αβάνας, το Malecón είναι μια θαυμάσια θαλάσσια διαδρομή μήκους 8 χιλιομέτρων, η οποία συλλαμβάνει μερικά από τα πιο εικονικά μνημεία της πόλης. Και το σπίτι του Hemingway βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης. Αξίζει ένα ταξίδι.

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Ένας προορισμός με μια πλούσια καλλιτεχνική σκηνή και το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Μουσείου Σύγχρονης Αφρικανικής Τέχνης Zeitz στο V & A Waterfront το 2017. Το Cape Town γίνεται ένας δημοφιλής προορισμός για νέους που αναζητούν σκηνή φαγητού και Εκπληκτική θέα στο βουνό και την παραλία. Η χώρα του κρασιού και η χερσόνησος του ακρωτηρίου, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, είναι εξαιρετικές.

ticketseller.gr

[AdSense-A]

Μέριδα, Μεξικό

Οι τουρίστες αναζητούν φέτος περισσότερους προορισμούς πλούσιους σε κουλτούρα, σε αντίθεση με τις κομματικές σκηνές όπως ο δημοφιλής προορισμός του Μεξικού, το Κανκούν. Το Merida προσφέρει μερικές από τις πιο εκλεκτικές τοπικές μουσικές, την τέχνη και τις ζωντανές παραστάσεις της χώρας, καθώς και την ιστορία του Yucatan. Ένας άλλος τρελός-δημοφιλής προορισμός του Μεξικού είναι San Miguel de Allende.

Ντένβερ, Κολοράντο

Η πόλη High Mile είναι ιδανική για λάτρεις της δραστηριότητας και φυσιολατρίας. Επισκεφθείτε την απέραντη όαση των 23 στρεμμάτων στους Βοτανικούς Κήπους του Ντένβερ, πριν κάνετε σκι στα περίφημα μονοπάτια της πολιτείας πάνω από τα κοντινά βραχώδη βουνά. Και κοντά στο Boulder είναι μια πόλη διασκέδασης.

Βανκούβερ, Καναδάς

Γιορτάζοντας την 150ή επέτειό του το 2017, οι εορτασμοί θα είναι άφθονοι. Το Βανκούβερ βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα βουνά της ακτής και τον Ειρηνικό Ωκεανό, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές και αξιοθέατα, όπως το σκηνικό της φύσης στο Stanley Park. Πρόσφατα, το Βανκούβερ έχει γίνει ο πρώτος δρομέας σε μια λίστα επιθυμιών για άτομα που επιθυμούν να μετεγκατασταθούν από τα κράτη.

Εσείς σε ποιο μέρος του κόσμου θα ταξιδέψετε φέτος;

 

 


Advertisements
Share this Post